Декоративни камъни и тухли

Apr 02, 2011

Декоративните тухли дават възможност за бързо декориране на жилища, офиси, магазини, ресторанти и обществени заведения. Те са лесни за обработка и монтаж, приложими са както за интериор, така и за екстериор. Ъглови елементи се предлагат само за циментовите тухли.

1. Гипсови декоративни тухли
Изключително близка имитация на стара тухла. Основно предимство е тяхното ниско тегло. Предлагат се в два цвята – бял и червен. Тези два основни вида може да са със състаряващ ефект (черен, сив, керемиден, кафяв, тъмно жълт/, при което се получава голямо разнообразие от цветове. Вижте снимки, размери и цени ТУК.
Фирма Козелино предлага и няколко модела гипсови тухли на разпродажба.
Цени за кв. метър: 12 лв., 16 лв. и 18 лв., в зависимост от модела. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата. От големите размери, които са подходящи за облицовка на камини,  се предлагат единични бройки. Вижте моделите на разпродажба  ТУК.

2. Циментови декоративни тухли
Предлагат се бели и червени, както и състарени /с черен ефект/. Поръчките за специфични цветове /черни, сиви, оранжеви и др./ се изпъляват в рамките на един месец. Вижте моделите и цените ТУК.

3. Италиански декоративни тухли
Предламе 5 цвята изключително автентични циментови тухлички, както и тухли със специално покритие, които са подходящи за кухни или бани. Поръчките се изпълняват в срок от 15 работни дни, ако не разполагаме с наличности. Разгледайте моделите ТУК.

Течен Тапет